VOORGERECHTEN

Koude voorgerechten.

(*alleen in combinatie met een hoofdgerecht) 

Herfstbordje; pompoensoepje met kerrieroom, salade van wilde gans en kroketje van eend. € 10,00

Carpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en gehakte herfstnoten. € 9,00

Bordje uit de rokerij; Paling-appelsalade, makreel mayonaise en gerookte forelsalade. € 9,00

Onze soepen.

*  Hollandse tomatensoep, gevuld met vermicelli, soepballetjes en room. € 6,50 Knapperige soepstengel.

*  Pompoensoep met kerrieroom. Knapperige soepstengel. € 6,50

Warme voorgerechten.

 Heerlijke Franse wijngaardslakken in knoflookboter gegaard. € 9,50

Gebakken Zeeuwse mosselen met ui, garnalen, zalm en tuinkruiden. € 9,50

*  Gebakken grote garnalen (5 stuks) in knoflooksaus. € 10,00

HOOFDGERECHTEN

Visgerechten:

* Gebakken zeetong (500 gram), eigen jus afgeblust met limoen. € 27,50

Gebakken snoekbaars gelakt met appelstroop en geserveerd met Rieslingsaus. € 15,75

Vissersbordje; 4 soorten gepocheerde vis met witte wijnsaus. € 18,75

* Gebakken kabeljauw met hachee en gebakken paddenstoelen. € 22,00

Vleesgerechten:

*  Gebakken ossenhaaspuntjes met spek, ui en champignons. € 19,50

*   Brabants draadjesvlees: gestoofd met uien, Gulpener mosterd, laurier en mager stoofvlees. € 19,50

*  1 hele sparerib mild gekruid met apart gerookte grillsaus. € 18,75

*   1,5 spareribs mild gekruid met apart grillsaus. € 25,50

*   Varkenshaas met paddenstoelensaus waarin gebakken spekjes en peterselie. € 15,75

*   Tournedos met naar keuze paddenstoelensaus of pepersaus. € 25,50

Vegetarische gerechten

* Quiche van groentes, kaas en compleet garnituur. € 15,00

* Spaghetti met tomatensaus en mozzarella, gegarneerd met Parmezaanse kaas. € 15,00

Bij al onze hoofdgerechten (uitgezonderd de pasta) serveren wij verse friet, gebakken aardappelen, verse groentes van het seizoen, stoofgroenten, huisgemaakte stoofperen en een bistrosalade.

NAGERECHTEN

Dame Blanche; Heerlijk romig vanille-ijs met warme chocoladesaus. € 6,75

Hemelse modder; Oma’s chocolademousse. € 6,75

Amarena ijs met warme kersen. € 7,50

Crème brûlée met een bol kaneelijs en vanillesaus. € 6,75

Bosvruchtensorbetijs met tutti frutti en parfait van honing. € 7,00

Nougatine ijstaart met amarettosaus. € 7,00

Kaasbordje van 3 soorten Hollandse kaas met dadels en honing. € 8,00

Seizoenspecialiteiten

Ieder seizoen heeft zijn spijzen. Vanaf heden verschillende wildgerechten zoals hertenbiefstuk, paté, hazenrug en vers gemaakte stoofperen. Natuurlijk hoort daar de Gulpener Herfstbock bij of een lekkere bijpassende herfstwijn uit onze wijnkaart.