• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Desserts 

 

 * Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus (met een borrelglaasje advocaat + € 3)

€ 8,50

* 3 bereidingen van banaan; mousse, parfait en ijs met streepjes pisang Ambonsaus.

€ 8,75

* Aardbeien Romanoff met vanille-ijs en slagroom.        

€ 8,75

 * Nougatine ijstaart met Amaretto saus.                                                

€ 8,75

* Spaans dessertfeest; Torrija (wentelteefje) met sabayonsaus, bitterballen van crema Catalana met lemon curd en cheesecake San Sebastiaan.    

€ 8,75

* Verse fruitsalade met mangosorbetijs.                                              

€ 8,50

 * Kaasbordje; 

Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.                     

€ 9,75

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact