Desserts
* Dame blanche; Romig vanille-ijs met warme chocoladesaus (met een borrelglaasje advocaat + € 2,75)
€ 7,50
* Onze huisklassieker; hemelse modder met honing/lavendel ijs en streepjes esdoornsiroop.
€ 7,75
* Parfait, roomijs, sorbetijs en bavarois alle gemaakt van aardbei.
€ 8,50
* Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
€ 8,50
* Pèche Melba; dessert van perzik door ons in een nieuw jasje gestoken.
€ 8
* Verse fruitsalade met mangosorbetijs.
€ 7,50
* Kaasbordje;
€ 8,75
Trappisten kaas (met La Trappe bier uit Tilburg), Noord-Hollandse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en Cigro kaas; een wit schimmel kaasje gemaakt van Nederlandse melk, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en honing.