Desserts
Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€ 9,25 (met een borrelglaasje advocaat + € 3,50)
Geflambeerde kersen aan tafel bereid met vanille-ijs. Minimaal 2 personen.
€10 p.p.
Chocolademousse, chocolade ijs met zeezout en karamelsaus
€ 9,5
Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
€ 9,75
Mangosorbetijs en vers fruitsalade.
€ 9,75
Crème brûlée met kaneel en in calvados gemarineerde en gestoofde appeltjes, kaneelijs en saus van vanille, steranijs en kruidnagel.
€ 9,5
Kaasbordje
€10,5
Jonge boeren koemelk kaas, Rotterdamse belegen koemelk kaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een Hollands blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.