Desserts
Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€ 8,50 (met een borrelglaasje advocaat + € 3,00)
Heerlijke chocolademousse, wit chocolade ijs en streepjes ahorn saus.
€ 8,75
Op z’n Frans! Crème brûlée, fleur de pomme (appeltaartje) en mini croissantje gevuld met banketbakkers room.
€ 9,50
Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
€ 9,00
Poire belle Hélène; Franse klassieker van peer, chocoladesaus en peren-ijs.
€ 8,75
Aardbeien Romanoff met vanille ijs en slagroom.
€ 8,75
Kaasbordje;
Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.
€ 9,75