• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Desserts

 

 

 * Dame blanche; Romig vanille-ijs met warme chocoladesaus (met een borrelglaasje advocaat + € 2,75)

€ 7,50

* Onze huisklassieker; hemelse modder met honing/lavendel ijs en streepjes esdoornsiroop.

€ 7,75

* Parfait, roomijs, sorbetijs en bavarois alle gemaakt van aardbei.                                          

€ 8,50

 * Nougatine ijstaart met Amaretto saus.                                                

€ 8,50

* Pèche Melba; dessert van perzik door ons in een nieuw jasje gestoken.     

€ 8

* Verse fruitsalade met mangosorbetijs.                                              

€ 7,50

 * Kaasbordje;                       

€ 8,75

Trappisten kaas (met La Trappe bier uit Tilburg), Noord-Hollandse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en Cigro kaas; een wit schimmel kaasje gemaakt van Nederlandse melk, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en honing.

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact