• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Desserts 

 

Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.         

€ 9,25 (met een borrelglaasje advocaat + € 3,50)

 

Geflambeerde kersen aan tafel bereid met vanille-ijs. Minimaal 2 personen.                                                                                                                        

€10 p.p.

 

Chocolademousse, chocolade ijs met zeezout en karamelsaus               

€ 9,5

 

Nougatine ijstaart met Amaretto saus.                                               

€ 9,75

 

Mangosorbetijs en vers fruitsalade.                                                   

€ 9,75

 

Crème brûlée met kaneel en in calvados gemarineerde en gestoofde appeltjes, kaneelijs en saus van vanille, steranijs en kruidnagel. 

€ 9,5

                                                                                                       

Kaasbordje                                                                                                          

€10,5

Jonge boeren koemelk kaas, Rotterdamse belegen koemelk kaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een Hollands blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.                                                  

 

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact