Voorgerechten
Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 13,50
Duet van gerookte Enkhuyzer zalm en gerookte paling op toast.
€ 15,00
Plukplankje met vleeswaren uit alle windstreken, Kalamata olijven, feta, cornichons en tomaatjes.
€ 14
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
€ 8,25
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
€ 7,25
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,5
Toast met gebakken paddenstoelen, ui, tuinkruiden en knoflook.
€ 11,50
Mootje gepocheerde zalm met groene asperges en Hollandse saus.
€ 14,5
Vogelnestje met tartaar van Enkhuyzer zalm, asperge, gepocheerd ei en haringkaviaar. (beschikbaar vanaf 26 maart)
€ 15