Voorgerechten
Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 14
Bordje uit de rokerij; paling, zalm, forel, heilbot en makreel op een salade van asperges, kwarteleitje, zeekraal en limoendressing.
€ 17,5
Salade van zeevruchten; coquille, gamba, Neeltje Jans hangcultuur mosselen, tonijn en gefrituurde inktvisringen. Besprenkeld met groene kruiden dressing.
€ 16,5
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
€ 8,5
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
€ 7,5
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,5
Gebakken jonge champignons, lente bosui en look. Geserveerd met geroosterd kruidenbrood.
€ 12,25
Gebakken lamszwezerik met morieljes en lam jus.
€ 18,5
Tamme eendenborstfilet met roer gebakken Brabantse asperges, kleine paddenstoeltjes, jus van dadels en chips van asperge. (vanaf april beschikbaar)
€ 15,5