Alle dagen van de week is er de mogelijkheid om diners af te halen. Bezorgen doen we alleen in het weekend (vrij t/m zon). Zaterdag en zondagen is het restaurant open vanaf 12:00 tot 17:00. Bel om te bestellen naar 0416- 543 524 of bestel online onder het kopje 'Online Bestellen'. 

De bistro, die 7 dagen in de week geopend is, staat bekend om zijn uitgebreide kaart met klassieke en tegelijkertijd vernieuwde bistro gerechten. Onze kaart is opgebouwd uit één 3- gangen keuzemenu, het Bistromenu (€ 25,- p.p.). En daarnaast een á la carte kaart met verschillende, seizoens gebonden, voor - hoofd en nagerechten.

Voor onze jonge vrienden en vriendinnen is er een speciale kinderkaart en zij beschikken over een kinderspeelhoek die geschikt is voor alle leeftijden.

Graag nodigen wij u uit om regelmatig deze site te bezoeken. Hier houden wij u op de hoogte houden van onze wisselende menukaart en nieuwtjes van de bistro. Klik op het onderstaande 'Tripadvisor' of 'Facebook' icoontje voor meer ervaringen van onze gasten én bekijk onze Instagram! 

Wij wensen u nu al, mede namens de hele staf, een fijne avond en smakelijk eten toe.

Adri van Wanrooij (eigenaar/chef-kok)

Celine Lagarde (mede eigenaar/gastvrouw)