Onze, vooral klassieke, keuken, probeert zoveel mogelijk met herkenbare producten te werken. Veelal komen de ingredienten uit het Brabantse land, maar (bijvoorbeeld) ons wild komt uit de Ardennen en Schotland, daar de keuze groter en vaak ook de kwaliteit beter is.

BEKIJK ONDER 'TAKE AWAY' DE MOGELIJKHEDEN TOT AFHALEN/BEZORGEN VAN DINERS. 

De bistro, die 7 dagen in de week geopend is, staat bekend om zijn uitgebreide kaart met klassieke en tegelijkertijd vernieuwde bistro gerechten. De prijzen zijn zeer vriendelijk; zo hebben we een 3-gangen keuze menu voor € 20,00,- (Bistromenu), alle voorgerechten zijn € 10,-, hoofdgerechten € 19,75 en desserts €6,50.  

Voor onze jonge vrienden en vriendinnen is er een speciale kinderkaart en zij beschikken over een kinderspeelhoek die geschikt is voor alle leeftijden.

Graag nodigen wij u uit om regelmatig deze site te bezoeken. Hier houden wij U op de hoogte houden van onze wisselende menukaart en nieuwtjes van de bistro. Klik op het onderstaande 'Tripadvisor' of 'Facebook' icoontje voor actuele nieuwtjes en ervaringen van onze gasten én bekijk onze Instagram! 

Wij wensen u nu al, mede namens de hele staf, een fijne avond en smakelijk eten toe.

Adri van Wanrooij (eigenaar/chef-kok)

Celine Lagarde (mede eigenaar/gastvrouw)