Onze, vooral klassieke, keuken, probeert zoveel mogelijk met herkenbare producten te werken. Veelal komen de ingredienten uit het Brabantse land, maar (bijvoorbeeld) ons wild komt uit de Ardennen en Schotland, daar de keuze groter en vaak ook de kwaliteit beter is.

De bistro, die 7 dagen in de week geopend is, staat bekend om zijn uitgebreide kaart met klassieke en tegelijkertijd vernieuwde bistro gerechten. De prijzen zijn zeer vriendelijk; zo hebben we een 3-gangen bistromenu voor €17,50 (+€2,50 op zat-en feestdagen), een 3-gangen seizoensmenu, gebaseerd op de lekkernijen van ieder seizoen voor €27,50 en daarnaast een heerlijke á la carte kaart.

 

Voor onze jonge vrienden en vriendinnen is er een speciale kinderkaart en zij beschikken over een kinderspeelhoek die geschikt is voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten hebben we GRATIS voeding van SPRUIT. Vraag naar de babykaart!

 

Graag nodigen wij u uit om regelmatig deze site te bezoeken. Hier houden wij U op de hoogte houden van onze (steeds wisselende) menukaart en nieuwtjes van de bistro.

 

Ik wens u nu al, mede namens de hele staf, een fijne avond en smakelijk eten toe.

Adri van Wanrooij (eigenaar/chef-kok)

Celine Lagarde (mede eigenaar)