Bij ons kunt u genieten van een Frans/Nederlandse keuken met een seizoensgebonden en klassieke dinerkaart. Ook hebben we de mogelijkheid om onze diner kaart af te halen voor bij u thuis. Ontvang hiervoor 10% korting op de rekening. Alle dagen van de week open! 

De bistro, die 7 dagen in de week geopend is, staat bekend om zijn uitgebreide kaart met klassieke en tegelijkertijd vernieuwde bistro gerechten. Onze kaart is opgebouwd uit één 3- gangen keuzemenu, het Bistromenu (€ 25,- p.p.). En daarnaast een á la carte kaart met verschillende, seizoens gebonden, voor - hoofd en nagerechten.

Voor onze jonge vrienden en vriendinnen is er een speciale kinderkaart en zij beschikken over een kinderspeelhoek die geschikt is voor alle leeftijden.

Graag nodigen wij u uit om regelmatig deze site te bezoeken. Hier houden wij u op de hoogte houden van onze wisselende menukaart en nieuwtjes van de bistro. Klik op het onderstaande 'Tripadvisor' of 'Facebook' icoontje voor meer ervaringen van onze gasten én bekijk onze Instagram! 

Wij wensen u nu al, mede namens de hele staf, een fijne avond en smakelijk eten toe.

Adri van Wanrooij (eigenaar/chef-kok)

Celine Lagarde (mede eigenaar/gastvrouw)