Hoofdgerechten
In roomboter gebakken zeetongetjes afgeblust met limoensap, geserveerd met kruidenboter en peterselie.
€ 28,75
Vissersbordje; mootje zalm, heilbot, kabeljauw en baars met dille/witte wijnsaus.
€ 24,5
Mediterrane visstoofpot. Herfstschotel van in de oven gestoofde zeewolf met o.a. saffraan, knoflook, tomaat en ui.
€ 24
Wiener schnitzel met paddenstoelensaus.
€ 21,75
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 24,50
Op klassieke wijze gestoofd draadjesvlees in een gloedvolle jus waarin prei, ui, tomaat, laurier en vele smaakjes meer. Proef de herfst!
€ 24
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
€ 25
Geroosterde gras gevoerde Black Agnus lendebiefstuk (entrecôte) met een volle kalfsjus waarin look en paprika.
€ 25
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, paddenstoelensaus of kruidenboter.
€ 32,75
Geroosterde eendenborst met sinaasappelsaus en uitgebreid wildgarnituur.
€ 25
Gegrilde botermalse wild zwijn haas (rosé gegrild) met rode wijn- balsamico saus en uitgebreid wildgarnituur.
€ 25
Hertenbiefstuk met paddenstoelen, grand veneursaus en uitgebreid wildgarnituur.
€ 25
Hoofdgerechten vega
Aubergine gestoofd in de oven met paddenstoelen, ui , paprika, courgette, Italiaanse kruiden en mozzarella. (bereidingstijd 30 minuten)
€ 24
Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 23,5
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 4 groot € 5,5.