Hoofdgerechten
Gebakken zeebaarsfilets op een ratatouille van Italiaanse groentes.
€ 23,5
Gebakken kabeljauwfilet licht gepaneerd met Cajunkruiden waarop geroosterde rode uien, tomaatjes en zoete punt paprika.
€ 24
Gebakken regenboogforelfilets met geroosterde amandelen en gefrituurde peterselie, kruidenboter en citroen.
€ 23,5
Holsteiner schnitzel met gebakken champignons, ansjovis en gebakken spiegelei.
€ 21
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 22,50
Geroosterde lamskoteletten (rack) met jus van Provençaalse kruiden en verse knoflook.
€ 25
Varkenshaas omwikkeld met Brabants spek en romige saus van champignons.
€ 23,5
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, champignons en ui.
€ 24,75
Black Angus rib-eye (250 gram) gelakt met knoflookolie geserveerd met kruidenboter.
€ 25
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
€ 32,75
Lamshaasjes, lamszwezerik, lams jus met rozemarijn, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (beschikbaar vanaf 26 maart)
€ 28,75
Gepocheerde zalmfilet met Hollandse saus en dille, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (beschikbaar vanaf 26 maart)
€ 23,75
Brabantse asperges met achterham, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (beschikbaar vanaf 26 maart)
€ 23,75
Hoofdgerechten vega
Gewokte morieljes en asperges, gefrituurde aspergechips en spinazie
€ 25
Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 22,5
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 4 groot € 5,5.