Hoofdgerechten
Vanaf 20 maart 2022
* Kabeljauw met tomaatjes uit de oven. Heerlijk lente gerecht die door zijn Mediterrane bereiding u al snel aan zonnige oorden doet denken.
€ 19,75
*Vissersbordje; gepocheerde baars, zalm, heilbot en kabeljauw met dille vissaus.
€ 20,50
* Gebakken zeebaarsfilets op een bedje van zeekraal met Hollandaise saus.
€ 19,75
*Spareribs mild gekruid met grillsaus.
€ 19,75
* Holsteiner schnitzel met gebakken champignons, ansjovis en spiegelei.
€ 19,50
* Gegrilde lamsrack met Provençaalse kruiden en lam jus.
€ 24,50
* Rib-Eye (250 gr) geroosterd met knoflookolie en gegarneerd met kruidenboter.
€ 22,50
*Ossenhaaspuntjes met gebakken uien, champignons en spekjes.
€ 21,50
* Biefstuk van de haas met pepersaus, kruidenboter of Stroganoffsaus.
€ 28,75
Hoofdgerechten vega
*Quiches van groentes en kaas.
€ 17,50
*Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 17,50
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.
Portie asperges los 4st (indien verkrijgbaar) € 7,50.