Hoofdgerechten
* Geroosterde spies van zeewolf en grote garnalen gemarineerd in chilipeper en sinaasappel. Gelakt met jus van brandy en abrikoos.
€ 22,50
* In de oven gegaarde heilbotfilet met Italiaanse tomaten-olijvensaus.
€ 21,50
* Vissersbordje van zalm, kabeljauw, baars en heek met witte wijnsaus en dille.
€ 21,50
* Holsteinerschnitzel met gebakken champignons, ansjovis en gebakken spiegelei.
€ 20
* Mixed grill (250 gram) van hoen, biefstuk, kalfsoester en varkenshaas.
Geserveerd met Memphis sweet & smokey saus en Gilroy garlic saus.
€ 22,50
* Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 22,50
* Lamsrack geroosterd op de plaat met honing-tijmsaus.
€ 26,50
* Ossenhaaspuntjes met gebakken uien, champignons en spekjes.
€ 24,50
* Entrecote (225 gram). Mooie lendebiefstuk gelakt met knoflookolie en gegarneerd met kruidenboter.
€ 24,50
* Biefstuk van de haas (200 gram) met naar keuze pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
€ 29,50
Hoofdgerechten vega
*Quiches van groentes en kaas.
€ 19, 75
*Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 19, 75
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.