Afhaalmenu

 (vanaf 1 juni 2020)

BEL 0416- 54 35 24

Voorgerechten € 7,50 

-Carpaccio met pesto, rucola, pijnboompitten en oude kaas.

-Salade Niçoise; Heerlijke zomerse salade met olijven, boontjes, ansjovis, ei, tomaat, Franse dressing en tonijn.

- Mediteraans plukplankje met fijne hammen, olijven, schapenkaas, fuet en dadels.

Soep € 4,00

-Hollandse tomatensoep met room en soepballetjes.

-Zomerse Vissoep gevuld met garnaaltjes.

 

Hoofdgerechten € 15,00

Gekookte Zeeuwse mosselen met groentebouquet, look, roomboter, wijn en peper.    

  (+mosterd en knoflooksaus)

- Gepocheerde zalm met choronsaus, grote garnalen en zeekraal.

- Gebakken zeetong (500 gram) naturel of met kruidenboter.(+ € 7,25)

1 hele sparerib mild gekruid met apart grillsaus.

- Holsteiner schnitzel met gebakken champignons, ansjovis en gebakken scharrelei.

- Varkenshaas met pepersaus.

- Vegetarische quiches van groentes en kaas.

 

Bij de hoofdgerechten serveren wij frites, groentes (niet bij de mosselen) en salade.

 

Nagerechten € 4,75

- Yoghurtijs met aardbeien, siroop en slagroom.

- Nougatine ijstaart met slagroom.

- Kaasbordje met 4 soorten kaas van koe en geit van jong naar oud.

                                          

Kinderfriet € 4,75

- Friet met mayonaise, appelmoes en naar keuze: kroket, kipnuggets, frikandel, knakworst, vissticks of kibbeling.

- Broodje hamburger speciaal met frites, mayonaise en appelmoes (+ € 0,75)

 

 

ACTIE tot 1 augustus:

U ontvangt gratis stokbrood en kruidenboter bij minimale besteding van € 15,-.

Bij bestellingen boven de € 60,00 krijgt u een diner bon van de bistro van € 7,50 (enkel in leverbaar, binnen 1 jaar,  voor diners genuttigd in de bistro).

Dagelijks mogelijk om af te halen vanaf 16.00u tot 20.30u.

Op zon-en feestdagen vanaf 14.00u.

Graag uw bestelling telefonisch door te geven op 0416-54 35 24