Zomermenu
Vanaf 8 juli
Als 3-gangen menu € 45,5
Brioche met gerookte paling, crème fraîche met extract van limoen en gegarneerd met haringkaviaar. (á la carte prijs € 16,5).
xxxxxx
Gekookte Zeeuwse mosselen (goudmerk) met een bouquet van prei, wortel, ui, witte wijn, roomboter en vers gemalen peper. Geserveerd met mosterdsaus en cocktailsaus. (á la carte prijs € 25).
Of
Geroosterde Argentijnse grain fed rib-eye gelakt met lookolie en geserveerd met kruidenboter. (á la carte prijs € 25).
xxxxxx
Sorbet met zomerfruit, Sprite, mangosorbet, bosvruchten-yoghurtijs, banaanijs en slagroom (á la carte prijs € 9,50).
Biertips
Gulpener Weizen: Een fris, licht, fruitig en karaktervol bier.
Per fles € 5
Gulpener Korenwolf; De wereldkampioen van de witte biertjes dit jaar. Fris, citrus, smaakvol en vooral een heerlijk zomerbiertje.
Per fles € 5
Wijntip wit Wijntip rood
Madame P. Viognier Réserve. Malbec Argentinië
Per glas € 6,50 Per glas € 6,50
Per karaf 0,5l € 18,00 Per karaf 0,5l € 18,00
Per fles 0,75l € 27,50 Per fles 0,75l € 27,50