• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Zomermenu

Vanaf 8 juli

 

Als 3-gangen menu € 45,5

 

 

 

Brioche met gerookte paling, crème fraîche met extract van limoen en gegarneerd met haringkaviaar. (á la carte prijs € 16,5).

 

xxxxxx

 

Gekookte Zeeuwse mosselen (goudmerk) met een bouquet van prei, wortel, ui, witte wijn, roomboter en vers gemalen peper. Geserveerd met mosterdsaus en cocktailsaus. (á la carte prijs € 25).

 

Of

 

Geroosterde Argentijnse grain fed rib-eye gelakt met lookolie en geserveerd met kruidenboter. (á la carte prijs € 25).

 

xxxxxx

 

Sorbet met zomerfruit, Sprite, mangosorbet, bosvruchten-yoghurtijs, banaanijs  en slagroom (á la carte prijs € 9,50).

 

 

 

 

Biertips

Gulpener Weizen: Een fris, licht, fruitig en karaktervol bier.

Per fles € 5

Gulpener Korenwolf; De wereldkampioen van de witte biertjes dit jaar. Fris, citrus, smaakvol en vooral een heerlijk zomerbiertje.

Per fles € 5

 

Wijntip wit                                                               Wijntip rood

Madame P. Viognier Réserve.                                 Malbec Argentinië

 

Per glas                                    €   6,50                      Per glas                       €  6,50

Per karaf 0,5l                          € 18,00                      Per karaf 0,5l              € 18,00

Per fles 0,75l                           € 27,50                      Per fles 0,75l               € 27,50                

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact