Voorgerechten
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 14
Herfstbordje; eendenlever, gerookte eend, paté van reebok, sinaasappel-ui compote, wildkroketje, dadels en vijgen.
€ 15
Gebakken gerookte paling op geroosterd briochebrood, met soja en bosui.
€ 16,5
Franse uiensoep met stokbrood en gegratineerde kaas.
€ 8,5
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
€ 7,5
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,50
Toast met gebakken champignons, bosui en look.
€ 10
Gebakken mosselen met zalmsnippers, ui, tuinkruiden en look.
€ 12,5
Geroosterde fazantfilet op gestoofde zuurkool, gekonfijt pootje en uitgebakken gerookt Brabants spek. (beschikbaar vanaf 15 oktober)
€ 16,5