Voorgerechten
VANAF ZATERDAG 14 JUNI
Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 14
Steak tartaar, typisch bistrogerechtje met ei dooiertje, cornichons, kappertjes, sjalotje, gemarineerde radijs en peterselie. Geserveerd met smaakmakertjes.
€ 15
Gerookte Noorse zalm met zomerse salade aangemaakt met limoendressing, gegarneerd met kwarteleitjes, zalmeitjes, haringkaviaar, groene asperges en tomaatje gevuld met salade van Noordzee krab.
€ 15,5
Klassieke cocktail van Hollandse garnalen uit Stellendam, garnalenkroketje en cocktailsaus.
€ 16,5
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
€ 8,5
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
€ 7,5
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,5
Toast met gebakken champignons, bosui en look.
€ 10
Brioche met gerookte paling, crème fraîche met extract van limoen en gegarneerd met haringkaviaar. (VANAF 8 JULI)
€ 16,5