Voorgerechten
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 13,75
Cocktail van Hollandse garnalen, tomaat met Hollandse garnalensalade en garnalenkroketje.
€ 15
Bordje uit de rokerij; appel- palingsalade, warm gerookte makreel en zijde van gerookte Schotse zalm.
€ 15,5
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
€ 8,25
Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.
€ 7,25
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,5
Toast met gebakken paddenstoelen, ui, tuinkruiden en knoflook.
€ 11,75
Geroosterde coquilles Saint-Jacques ingerold in Brabants spek, grote garnalen, knoflooksaus en jalapeño pepertjes.
€ 16,5
Stoofpannetje met herten goulash en wildkroketje.
€ 14,5