Voorgerechten
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
€ 13,00
Biologische eenden paté, uien-sinaasappel konfijt en een puntje Gewurztraminer Grains Nobles uit de Elzas.
€ 14,50
Gerookte Enkhuyzer zalm, Hollandse garnalencocktailtje en toast gerookte paling.
€ 15,50
Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.
€ 8,25
Hollandse tomatensoep met room en soepballetjes.
€ 7,25
Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.
€ 12,50
Toast met gebakken paddenstoelen, ui, tuinkruiden en knoflook.
€ 11,00
Op de huid gebakken heekfilet, omwikkeld met Brabants spek met saus van Gulpener mosterd en room.
€ 13,00
4 geroosterde gepelde black tiger garnalen met chili roomsaus.
€ 15,00
Hollandse nieuwe haring met cornichons, Amsterdamse uien, toast en gesnipperde uitjes.
€ 9,50