• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Voorgerechten

 

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.                                                                                      

€ 13,00                                                                                                             

Biologische eenden paté, uien-sinaasappel konfijt en een puntje Gewurztraminer Grains Nobles uit de Elzas.                                        

€ 14,50

 Gerookte Enkhuyzer zalm, Hollandse garnalencocktailtje en toast gerookte paling.                                                                                 

€ 15,50

Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.            

€   8,25                           

Hollandse tomatensoep met room en soepballetjes.                               

€  7,25                                                                                                             

Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.                                                                          

€ 12,50

Toast met gebakken paddenstoelen, ui, tuinkruiden en knoflook.                    

€ 11,00

Op de huid gebakken heekfilet, omwikkeld met Brabants spek met saus van Gulpener mosterd en room.                                                                                                        

€ 13,00      

4 geroosterde gepelde black tiger garnalen met chili roomsaus.             

€ 15,00

Hollandse nieuwe haring met cornichons, Amsterdamse uien, toast en gesnipperde uitjes.

€ 9,50

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact