• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Voorgerechten

VANAF ZATERDAG 14 JUNI

 

Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.                                                                     

€ 14                                                                                                          

Steak tartaar, typisch bistrogerechtje met ei dooiertje, cornichons, kappertjes, sjalotje, gemarineerde radijs en peterselie. Geserveerd met smaakmakertjes.

€ 15                               

Gerookte Noorse zalm met zomerse salade aangemaakt met limoendressing, gegarneerd met kwarteleitjes, zalmeitjes, haringkaviaar, groene asperges en tomaatje gevuld met salade van Noordzee krab.

€ 15,5

Klassieke cocktail van Hollandse garnalen uit Stellendam, garnalenkroketje en cocktailsaus.

€ 16,5

Franse uiensoep met kaas en stokbrood met gegratineerde kaas.                                                                             

€ 8,5                  

Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.                      

€  7,5                                                                                                            

Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.                                                                          

€ 12,5

Toast met gebakken champignons, bosui en look.

€ 10

Brioche met gerookte paling, crème fraîche met extract van limoen en gegarneerd met haringkaviaar. (VANAF 8 JULI)

€ 16,5 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact