• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Voorgerechten

 

 

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.                                                                                            

€ 14

 

Herfstbordje; eendenlever, gerookte eend, paté van reebok, sinaasappel-ui compote, wildkroketje, dadels en vijgen.                                                                            

€ 15 

 

Gebakken gerookte paling op geroosterd briochebrood, met soja en bosui.                          

€ 16,5                                              

 

Franse uiensoep met stokbrood en gegratineerde kaas.                     

 € 8,5

                                                                                                       

Hollandse tomatensoep getrokken met bladselderij waarbij room en soepballetjes.                                                                  

 € 7,5

                                                                                                                  

Wijngaardslakken met tuinkruiden, knoflook en roomboter gegaard in de oven.

€ 12,50

                                                                                                       

Toast met gebakken champignons, bosui en look.                             

 € 10

 

Gebakken mosselen met zalmsnippers, ui, tuinkruiden en look.           

€ 12,5           

 

Geroosterde fazantfilet op gestoofde zuurkool, gekonfijt pootje en uitgebakken gerookt Brabants spek. (beschikbaar vanaf 15 oktober)

€ 16,5                                   

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact