Hoofdgerechten
Gebakken kabeljauwfilet ingerold met Brabants spek, geserveerd met Dyonsaus.
€ 25
Vissersbordje; mootje zalm, heilbot, kabeljauw en baars met dille/witte wijnsaus.
€ 24,75
Gebakken doradefilets, kruidenolie, roomsaus en Parmezaan.
€ 25
Wiener schnitzel met champignonsaus.
€ 21,75
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 24,50
Geroosterde vleesspies (250 gram) met Stroganoffsaus.
€ 24,5
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
€ 25
Geroosterde hertenbiefstuk met gebakken champignons en Grand Veneursaus.
€ 25
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, champignonsaus, Stroganoffsaus of kruidenboter.
€ 32,75
Boeuf Bourguignon; Klassiek rundvlees stoofpotje van rode wijn, wintergroentes en champignons.
€ 25
Wildzwijn haas (rosé geroosterd), veenbessen en rode wijn- balsamicosaus.
€ 25
Hoofdgerechten vega
Aubergine gestoofd in de oven met paddenstoelen, ui , paprika, courgette, Italiaanse kruiden en mozzarella. (bereidingstijd 30 minuten)
€ 24
Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 24
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.