Hoofdgerechten
Gebakken sliptongetjes met kruidenboter en citroen.
€ 27,5
Vissersbordje; mootje zalm, schartongrolletje, kabeljauw en baars met dillewitte wijnsaus.
€ 24,75
Gebakken, gepaneerde Nederlandse wijting met prei-mosterdsaus.
€ 23
Wiener schnitzel met paddenstoelensaus.
€ 21,75
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 24,5
Provençaalse kip met verse appelcompote en jus met herfstkruiden.
€ 22,5
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
€ 25
Draadjesvlees uit grootmoeders keuken geserveerd in een jus vol smaken.
€ 25
Biefstuk van de haas met naar keuze pepersaus, paddenstoelensaus, stroganoffsaus of kruidenboter.
160 gram € 27
190 gram € 32
Hazenbout met kruidige roomsaus en uitgebreid wildgarnituur. (beschikbaar vanaf 15 oktober)
€ 26,5
Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus en uitgebreid wildgarnituur. (beschikbaar vanaf 15 oktober)
€ 26,5
Hoofdgerechten vega
Plantaardige “tournedos” met naar keuze gebakken champignons (veganistisch), pepersaus, paddenstoelensaus, stroganoffsaus of kruidenboter.
€ 24
Vegetarische lasagne met spinazie en tomaat.
€ 24
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.