Hoofdgerechten
Gebakken zalmmoot met Hollandse preisaus.
€ 23,50
Gebakken zeetongetjes met kruidenboter, peterselie en citroen.
€ 24,50
Vissersbordje van zalm, kabeljauw, baars en heek met witte wijnsaus en dille.
€ 24
Gebakken mosselen met grote garnalen, look, gerookte zalm, tuinkruiden en ui.
€ 23,50
Zeeuwse mosselen gekookt met een scheutje witte wijn, grof gemalen peper, mosselgroentes en roomboter. Wij serveren er mosterdsaus en cocktailsaus bij.
€ 22,50
Wiener schnitzel met paddenstoelen roomsaus.
€ 20
Brabants draadjesvlees. Heerlijk gestoofd rundsvlees in een volle jus van uien, mosterd, laurier, wortel en paprika.
€ 22,50
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 23,50
Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus.
€ 24,50
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, champignons en ui.
€ 24,50
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, paddenstoelensaus of kruidenboter.
€ 31,50
Hoofdgerechten vega
Quiches van groentes en kaas.
€ 19, 75
Paddenstoelen lasagne met champignonsaus.
€ 21,5
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.