Hoofdgerechten
Roodbaarsfilets uit de oven met Parmezaan, kappertjes, mascarpone op een bedje van spaghetti, venkel en dille.
€ 23,5
Vissersbordje; mootje zalm, schartongrolletje, kabeljauw en baars met dille/witte wijnsaus.
€ 24,75
In kruidenkorst gebakken zeetongetjes met salie/citroenboter.
€ 29,5
Wiener schnitzel met champignonsaus.
€ 21,75
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 24,50
Geroosterde ree biefstukjes op een bedje van gewokte asperges, verse doperwten, tuinboontjes en klassiek gemaakte rabarber.
€ 31,5
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
€ 25
Mixed-grill; (300 gram) met varkenshaas, tournedos, kipfilet, kalfsoester en lamssaucijsje. Hierbij serveren wij knoflooksaus en “Memphis style” barbecuesaus.
€ 27,5
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
€ 33,75
Lamsfilet, lamszwezerik, lams jus met rozemarijn, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes.(Vanaf april beschikbaar)
€ 30,75
Gepocheerde zalmfilet met Hollandse saus en dille, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (Vanaf april beschikbaar)
€ 25
Brabantse asperges met achterham, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (Vanaf april beschikbaar)
€ 25
Hoofdgerechten vega
Plantaardige “tournedos” met naar keuze gebakken champignons (veganistisch), pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
€ 24
Vegetarische lasagne met roomsaus.
€ 24
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.
Huisgemaakte rabarber € 3,5
Portie asperges los (5stuks) met geprakt ei en roomboter € 10,5