Hoofdgerechten
VANAF ZATERDAG 14 JUNI
Gebakken, gepaneerde Nederlandse scholfilet met bieslook mayonaise.
€ 21,5
Vissersbordje; mootje zalm, schartongrolletje, kabeljauw en baars met dille/witte wijnsaus.
€ 24,75
Gepocheerde zalmfilet met grote garnalen en Hollandse saus.
€ 25
Wiener schnitzel met champignonsaus.
€ 21,75
Spareribs gemarineerd in Indische ketjap daarna zacht geroosterd.
€ 24,50
Uruguayaanse Flan steak van de Black Agnus rund (mooi gemarmerde biefstuk) met naar keuze bearnaisesaus of kruidenboter.
€ 22,5
Ossenhaaspuntjes gebakken met spekjes, paddenstoelen en ui.
€ 25
Mixed-grill (300 gram) met varkenshaas, biefstuk, kipfilet, kalfsoester en hamburgertje. Hierbij serveren wij knoflooksaus en “Memphis style” barbecuesaus.
€ 27,5
Biefstuk van de haas (tournedos 200 gram) met naar keuze pepersaus, champignonsaus, bearnaisesaus of kruidenboter.
€ 33,75
Gekookte Zeeuwse mosselen (goudmerk) met een bouquet van prei, wortel, ui, witte wijn, roomboter en vers gemalen peper. Geserveerd met mosterdsaus en cocktailsaus. VANAF 8 JULI
€ 25
Geroosterde Argentijnse grain fed rib-eye gelakt met lookolie en geserveerd met kruidenboter. VANAF 8 JULI
€ 25
Hoofdgerechten vega
Plantaardige “tournedos” met naar keuze gebakken champignons (veganistisch), pepersaus, champignonsaus of kruidenboter.
€ 24
Vegetarische lasagne met roomsaus.
€ 24
Bij onze hoofdgerechten serveren wij eenmalig friet, groentes en salade.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.