Desserts
Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€ 8,75 (met een borrelglaasje advocaat + € 3)
Hemelse modder; Heerlijke chocolademousse gemaakt van de beste cacao.
€ 8,75
Trio van banaan; mousse, bananenijs, parfait en Pisang Ambonsaus.
€ 9
Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
€ 9
Mangosorbetijs met vers fruitsalade.
€ 8,75
Mangosorbetijs met vers fruitsalade.
€ 8,75
Aardbeien Romanoff; mousse, merengue, aardbeien en vanille-ijs.
€ 9
Kaasbordje
Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.
€ 10