• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Desserts 

 VANAF ZATERDAG 14 JUNI

Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.         

€ 9,25 (met een borrelglaasje advocaat + € 3,5)

 

Hangop met verse bosvruchten, honing, merengue en een bolletje honingijs. Proef de zomer!                            

€ 9,5

 

Pêche melba; Een echt zomers dessert van perzik, mousse van frambozen, parfait van perzik, vanille ijs, frambozensaus en geroosterde amandelen.

€ 10,5

 

Nougatine ijstaart met Amaretto saus.                                               

€ 9,75

                                                                                                        

Mangosorbetijs en vers fruitsalade.                                  

€ 9,75

 

Aardbeien, sabayon, vanille-ijs en slagroom.

€ 9,5

 

Kaasbordje                                                                                                         

Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.                                                  

€ 10,5

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact