Desserts
Dame blanche; romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
€ 8,75 (met een borrelglaasje advocaat + € 3)
Hemelse modder: huisgemaakte chocolademousse met karamel en gegarneerd met karamel flakes.
€ 9,5
Gekarameliseerde appeltjes, steranijs, geflambeerd met calvados, kaneelijs en slagroom.
€ 9,5
Nougatine ijstaart met Amaretto saus.
€ 9,5
Mangosorbetijs met vers fruitsalade.
€ 8,75
Crème brûlée met vijgenijs, gesuikerde vijgen en verse vijg.
€ 9,75
Kaasbordje
Trappisten kaas (met La trappe bier uit Tilburg), Rotterdamse belegen koemelkkaas licht pittig, jong gerijpte smaakvolle geitenkaas en een blauw schimmelkaasje, zacht en romig. Hierbij serveren wij vijg, dadel en Rinse appelstroop.
€ 10