Kies 3-gangen uit de gehele kaart voor maar € 25,- ! 

(Vanaf 01 oktober t/m 31 december 2019)

 

Voor, hoofd & nagerecht €25

Voor & hoofdgerecht € 21,25

Hoofd & nagerecht € 21,25

Hoofdgerecht € 17,50

 

VOORGERECHTEN

 

* Carpaccio met truffel mayonaise, rucola, oude kaas en pijnboompitten.                                                     

* Trio uit de rokerij; gerookte zalm, salade van gerookte paling en gerookte heilbot.

* Klassieke cocktail van Noordzee krab, hoeve ei, baby ananas en mayonaise.

* Herfstplankje met  wild zwijn ham, eenden paté, worst gemaakt van wild, Monegaskische uiensaus, bitterbal van hert en cornichons.                                                                                                                             

* Hollandse  tomatensoep, gevuld met soepballetjes.                                                            

* Wildsoep rijkelijk gevuld met verschillende paddenstoelen, aardappel, selderij en wildvlees.                                                               

* Heerlijke  wijngaardslakken in knoflookboter gegaard.    

* 4 grote gepelde garnalen in pittige roomsaus.

* Geroosterde duivenborstfilets met portsaus gegarneerd met rozijnen (+ € 2,00).

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

* Vissersbordje met zalm, kabeljauw, heilbot en baars met witte wijnsaus.

* Gebakken slibtongetjes naturel of met kruidenboter.                     

* Gebakken zalmfilet op een crème van vissaus.                                                                                                            

* Varkenshaas met een saus van paddenstoelen en uitgebakken spekjes.

* Draadjesvlees; Heerlijk stoofgerecht van (mager) rundsvlees met een kruidige saus. 

* 1 hele sparerib mild gekruid met apart grillsaus.                                                                                                        

* Tournedos (200 gram). Zeer smaakvolle malse tournedos van de runderhaas met paddenstoelensaus of pepersaus naar keuze (+4,50).

* Tournedos Stroganoff; Biefstuk van de runderhaas, waarbij wij de klassieke Stroganoffsaus voor u aan tafel bereiden en flamberen.                           Minimaal 2 pers. (+ 5,50 p.p.).

* Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus en gebakken paddenstoelen.

* Hazenrug Sint Hubertus. Voor de echte wildliefhebber is deze Hollandse polderhaas die we vanaf 15 oktober serveren onweerstaanbaar. (+ 12,50)                                                               

* Vegetarische quiche van groentes en kaas.                                                    

* Veganistische biefstuk (100% plantaardig) met kruidenboter.

 

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij verse friet, verse groentes van het seizoen en salade.

Als extra bij te bestellen:

Gebakken aardappeltjes klein € 2,75/ Gebakken aardappeltjes groot € 4,75/ Mayonaise/ketchup € 0,80 per potje.

 

NAGERECHTEN 

 

*  Dame Blanche; Heerlijk romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.  

* Hemelse modder. Heerlijke chocolademousse volgens grootmoeders recept.

* Flensjes met geflambeerde kersen en vanille-ijs.

* Nougatine ijstaart met Amaretto- saus.

* Toren van kletskoppen en speculaas met speculaasijs, kaneelijs en kaneelsaus.

* Streek kaasbordje van 4 kaasjes van geit en koe, jong tot oud.