• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Najaarmenu

Vanaf 15 okt'25

 

Als 3-gangen menu € 47,5

 

 

 

Geroosterde fazantfilet op gestoofde zuurkool, gekonfijt pootje en uitgebakken gerookt Brabants spek. (á la carte prijs € 16,5).

 

xxxxxx

 

Hazenbout met kruidige roomsaus en uitgebreid wildgarnituur.

 (á la carte prijs € 26,5).

 

Of

 

Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus en uitgebreid wildgarnituur. (á la carte prijs € 26,5).

 

xxxxxx

 

Crème brûlée met kaneel en in calvados gemarineerde en gestoofde appeltjes, kaneelijs en saus van vanille, steranijs en kruidnagel.

(á la carte prijs € 9,50).

 

Los bij te bestellen warme stoofpeertjes € 5,00

 

Biertip

Gulpener Bockbier: Een hint naar karamel, specerijen krachtig maar romig zacht bier.

Per fles € 5

 

Wijntip 

Syrah uit Frankrijk

Per glas                                    €   6,50

Per karaf 0,5l                          € 18,00          

Per fles 0,75l                           € 27,50                 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact