Najaarmenu
Vanaf 15 okt'25
Als 3-gangen menu € 47,5
Geroosterde fazantfilet op gestoofde zuurkool, gekonfijt pootje en uitgebakken gerookt Brabants spek. (á la carte prijs € 16,5).
xxxxxx
Hazenbout met kruidige roomsaus en uitgebreid wildgarnituur.
(á la carte prijs € 26,5).
Of
Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus en uitgebreid wildgarnituur. (á la carte prijs € 26,5).
xxxxxx
Crème brûlée met kaneel en in calvados gemarineerde en gestoofde appeltjes, kaneelijs en saus van vanille, steranijs en kruidnagel.
(á la carte prijs € 9,50).
Los bij te bestellen warme stoofpeertjes € 5,00
Biertip
Gulpener Bockbier: Een hint naar karamel, specerijen krachtig maar romig zacht bier.
Per fles € 5
Wijntip
Syrah uit Frankrijk
Per glas € 6,50
Per karaf 0,5l € 18,00
Per fles 0,75l € 27,50