• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

 

Bistromenu

 € 35,- p.p. 

 

 

Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.

 

Of

 

Op de huid gebakken heekfilet, omwikkeld met Brabants spek met saus van Gulpener mosterd en room.

 

 

xxxxxx

 

Gebakken zeetongetjes met kruidenboter, peterselie en citroen.

(De tongetjes moet u zelf fileren!)

 

Of

 

Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus.

.

 

xxxxxx

 

Poire belle Hélène; Franse klassieker van peer, chocoladesaus en peren-ijs.

 

  Of

 

Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.

(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee + € 0,75)

 

Inbegrepen;

Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.

Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.

 

 

Als extra bij te bestellen

Mayonaise of ketchup € 1 per potje.

Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.

 

Dit menu kan niet gewijzigd worden.

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact