Bistromenu
€ 38,75,- p.p.
Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
Of
Gerookte zalm, appel-palingsalade, tonijnmayonaise en gefrituurde inktvisringen.
xxxxxx
Roodbaarsfilets uit de oven met Parmezaan, kappertjes, mascarpone op een bedje van spaghetti, venkel en dille.
Of
Diamanthaasje (heerlijke malse biefstukjes) met licht gebonden kalfsjus waarin lente-ui, jonge preischeuten en kleine jonge champignonnetjes.
xxxxxx
Dessert van banaan; ijs, mousse en bananensplit in een ander jasje.
Of
Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.
(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee + € 0,75)
Dit menu kan niet gewijzigd worden.
Inbegrepen;
Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.
Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.
Huisgemaakte rabarber € 3,5
Losse asperges (5 stuks) met roomboter en geprakt ei. € 10,50