Bistromenu
€ 37,5,- p.p.
Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.
Of
Cocktail van Hollandse garnalen, tomaat met Hollandse garnalensalade en garnalenkroketje.
xxxxxx
Mediterrane visstoofpot. Herfstschotel van in de oven gestoofde zeewolf met o.a. saffraan, knoflook, tomaat en ui.
Of
Geroosterde gras gevoerde Black Angus rib-eye met een volle kalfsjus waarin look en paprika.
xxxxxx
Gekarameliseerde appeltjes, steranijs, geflambeerd met calvados, kaneelijs en slagroom.
Of
Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.
(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee + € 0,75)
Dit menu kan niet gewijzigd worden.
Inbegrepen;
Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.
Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.
Als extra bij te bestellen
Mayonaise of ketchup € 1 per potje.
Gebakken aardappeltjes klein € 4 groot € 5,5.