• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

 

Bistromenu

 € 38,75,- p.p. 

 VANAF ZATERDAG 14 JUNI

 

Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten.

 

 Of

 

Gerookte Noorse zalm met zomerse salade aangemaakt met limoendressing, gegarneerd met kwarteleitjes, zalmeitjes, haringkaviaar, groene asperges en tomaatje met Noordzee krabsalade.

 

xxxxxx

 

Gebakken, gepaneerde Nederlandse Scholfilet met bieslook mayonaise.

 

Of

 

Uruguayaanse Flan steak van de Black Agnus rund (mooi gemarmerde biefstuk) met naar keuze bearnaisesaus of kruidenboter.

 

xxxxxx

 

Pêche melba; een zomers dessert van perzik, mousse van frambozen, parfait van perzik, vanille ijs, frambozensaus en geroosterde amandelen.

 

Of

 

Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.

(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee.(+€0,75)

 

 

 

 

Allergenen informatie van dit menu, vraag er gerust naar bij een van onze medewerkers

 

Dit menu kan niet gewijzigd worden.

 

 

 

Inbegrepen;

Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.

Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.

 

 

Als extra bij te bestellen

Mayonaise of ketchup € 1,25 per potje.

Gebakken aardappeltjes klein € 5 groot € 6,5.

 

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact