VOORGERECHTEN

Koude voorgerechten.

(*alleen in combinatie met een hoofdgerecht) 

* Carpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en pijnboompitten.          € 10,00

* Eenden paté met port, sinaasappel/uiencompote, vijg en dadel.        € 10,00

* Duet van Hollandse garnalen; Garnalen salade met de klassieke cocktailsaus en een kroketje van garnaal.   € 12,50               

 

Onze soepen.

* Hollandse gebonden tomatensoep, gevuld met soepballetjes en room.  € 6,75

* Franse uiensoep gegratineerd met oude kaas en bieslook.    € 6,75

 

Warme voorgerechten.

* Heerlijke Franse wijngaardslakken in knoflookboter gegaard.                   € 9,75

* Geroosterde duivenborstfilets met saus van aalbessen, port en rozijnen.       €12,00

* Gebakken mosselen met garnalen, tuinkruiden en look.                            €10,00

 

 

 

HOOFDGERECHTEN

Visgerechten

*Vissersbordje; Gepocheerde zalm, heilbot, kabeljauw en baars met romige vissaus.     € 17,50

*Gebakken zeetong (500 gram) met eigen jus en citroen.      € 25,00

*Gebakken snoekbaarsfilet met Hollandse mosterd saus. € 18,25

 

 

Vleesgerechten:

*Bœuf bourguignon. Typische Franse stoofschotel rijk gevuld en hoog op smaak.                                                                                                         Stoofvlees, sjalotten, spek, paddenstoelen, rode wijn  en verschillende kruiden vertolken het najaar. Proef de herfst!                 € 18,50                                    

*Hertenbiefstuk met Grand Veneursaus.                                                                                                                                          € 24,50

*Varkenshaasje met champignonroomsaus.                                                                                                                                    € 17,50

*1 hele sparerib mild gekruid met apart  grillsaus.                                                                                                                            € 18,75

   1,5 spareribs mild gekruid met apart grillsaus.                                                                                                                               € 25,50 

*Gestoofde tam konijnenbouten met een saus van gekonfijte uien en mosterd.                                                                              € 19,50

*Tournedos (biefstuk van de runderhaas)met naar keuze pepersaus, champignonroomsaus of stroganoffsaus.                           € 25,00

 

Vegetarische gerechten

* Quiche van groentes en kaas.       € 16,00

*Veganistische biefstuk(100% plantaardig) met plantaardige kruidenboter.       € 19,50                                                                                                                         

 

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij verse friet, verse groentes van het seizoen en salade.

Als extra bij te bestellen;

Gebakken aardappeltjes klein € 2,50 Gebakken aardappeltjes groot € 4,50 Mayonaise/ketchup € 0,75 per potje.

 

NAGERECHTEN

*  Dame Blanche; Heerlijk romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.                                € 6,75

* Chocolademousse, karamelijs met zeezout en karamelsaus.                                             € 7,25                                                  

* Bosvruchtenroomijs, vruchtenparfait en slagroom.                                                              € 6,75

* Torentje van kletskoppen en kaneelijs met appel.                                                               € 7,25                                                                                                 

*  Nougatine ijstaart met amaretto- saus.                                                                                € 7,50

 

 

Seizoenspecialiteiten

Ieder seizoen heeft zijn spijzen. Vanaf heden verschillende herfst gerechten zoals hert, konijn en de zeetong!. Natuurlijk hoort daar de Gulpener HerfstBock bij of een lekkere bijpassende, volle herfst wijn uit onze wijnkaart.