VOORGERECHTEN

Koude voorgerechten.

(*alleen in combinatie met een hoofdgerecht) 

Carpaccio met pesto, oude kaas, rucola en pijnboompitten. € 9,75

Salade van Hollandse garnalen met de klassieke cocktailsaus. € 12,50

Tompouce van zalm, botervis en kabeljauw met crumble van groene kruiden, komkommer en radijs. € 12,50

Vitello Tonnato. De klassieker uit Italië, heerlijk mals kalfsvlees met tonijnmayonaise, knoflookchips, rucola, gemalen zwarte lampong pepertjes en kappertjes. € 10,50

Onze soepen.

Hollandse tomatensoep, gevuld met vermicelli, soepballetjes en room. Knapperige soepstengel. € 6,50

Klassieke uiensoep gegratineerd in de oven. Knapperige soepstengel. € 7,00

Warme voorgerechten.

 Heerlijke Franse wijngaardslakken in knoflookboter gegaard. € 9,75

Coquilles (Sint Jacobs) ingerold in spek met saffraan saus. € 12,00

*  Krokant gebakken kalfszwezerik op geroosterde eendenlever met Madeirasaus. € 15,00

HOOFDGERECHTEN

 

Visgerechten:

Gebakken kabeljauwfilet op Siciliaanse wijze. Een mediterrane saus van tomaat, basilicum, grote garnalen en olijven. € 18,75

Gegrilde zalmfilet met coquilles, reepjes spek en roomsaus. € 21,00

Vissersbordje; gepocheerde baars, zalm, kabeljauw en heilbot met langoustine saus. € 19,50

Vleesgerechten:

Holsteiner schnitzel met gebakken ei, ansjovis en champignons. € 17,50

Trio van kalfsvlees; kalfsstooferijtje, stukje krokant gebakken kalfszwezerik en een kalfsoestertje met de klassieke kalfsjus. € 24,50

* 1 hele sparerib mild gekruid met apart gerookte grillsaus. € 18,75

1,5 spareribs mild gekruid met apart grillsaus. € 25,50

Varkenshaasje geserveerd op heerlijk gekruid pulled porc (24 uur gegaard vlees) en smokey barbequesaus. € 19,75

Lamsrack met honing-tijm saus. € 24,50

Tournedos (biefstuk van de runderhaas)met groene pepersaus. € 25,00

Tournedos Rossini. Madeirasaus en gebakken eendenlever. € 25,50

Vegetarische gerechten

Quiche van groentes, kaas en compleet garnituur. € 16,00

Aubergine gestoofd en gevuld met fijn gesneden wintergroentes gesmoord met look en bosui overgoten met kaassaus. € 16,00

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij verse friet, verse groentes van het seizoen en komkommersalade.

Als extra bij te bestellen;

Gebakken aardappeltjes klein € 2,50 Gebakken aardappeltjes groot € 4,50 Mayonaise of ketchup € 0,75 per potje.

NAGERECHTEN

Dame Blanche; Heerlijk romig vanille-ijs met warme chocoladesaus. € 6,75

Oma’s chocolademousse. Een heerlijke luchtige mousse volgens klassiek recept. € 6,75

Tropisch dessertbordje met mangoroomijs met een draai papaja, mojito sorbetijs, tropische vruchten en pisang Ambon saus. € 8,50

Lambada aardbeien met yoghurt aardbeienijs en aardbeienmousse. € 7,50

Nougatine ijstaart met amarettosaus. € 7,50

Streekkaasplankje met een proeverij van 6 kaasjes met vijgencompote, honing, notenbrood en een puntje rode port. € 10,00

 

EXTRA ACTIE VAN 1 MEI TOT 21 JUNI! GRATIS KOPJE ASPERGESOEP ALS TUSSENGERECHT.

(bij een besteld menu of bij een besteld vóór en hoofdgrecht) 

 

Seizoenspecialiteiten

Ieder seizoen heeft zijn spijzen. Vanaf heden verschillende lente gerechten zoals lam, kalf, heerlijke vis en asperges!. Natuurlijk hoort daar de Gulpener Lentebok bij of een lekkere bijpassende, stuivende lente wijn uit onze wijnkaart.