• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

                        

Bistromenu

 € 35,- p.p. 

 

 

Carpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaasschilvers en pijnboompitten. 

Of 

Gebakken doradefilet op een bedje van verse pasta en zeekraal met een schuim van kaneel en kardemom. 

 

xxxxxx 

 

In de oven gegaarde heilbotfilet met Italiaanse tomaten-olijvensaus.

Of

Entrecote (225 gram). Mooie lendebiefstuk gelakt met knoflookolie en gegarneerd met kruidenboter.

 

xxxxxx 

 

3 bereidingen van banaan; mousse, parfait en ijs met streepjes pisang Ambonsaus.

Of 

Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.

(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee + € 0,75)

 

 

Inbegrepen;

Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.

Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.

 

 

Als extra bij te bestellen

Mayonaise of ketchup € 1 per potje.

Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.

 

Dit menu kan niet gewijzigd worden.

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact