• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

                        

Bistromenu

 € 30,- p.p.

Vanaf 20 maart 2022 

 

 

Carpaccio met pesto van eigen receptuur, rucola, tomaat, kaasschilfers en pijnboompitten.

Of

Met knoflookolie geroosterde black tiger garnalen (4 stuks) met piri-piri saus.

 

xxxxxx

 

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven. Heerlijk lente gerecht die door zijn Mediterrane bereiding u al snel aan zonnige oorden doet denken.

Of

Black Angus steak met Stroganoffsaus; volgens klassiek recept bereid met paprika, champignons, lenteui, cornichons en room.

 

xxxxxx

 

Halve chocoladekom gevuld met mousse van banaan, bananenijs, stroop van Pisang Ambon en slagroom.

 Of 

Koffie of thee met bonbon, chocoladeboontjes en koekje.

(liever een andere bereiding van koffie of thee b.v. cappuccino of muntthee + € 0,75)

 

 

Inbegrepen;

Bij binnenkomst eenmalig stokbrood met aïoli.

Bij het hoofdgerecht; eenmalig verse friet, salade en seizoen groentes.

 

 

Als extra bij te bestellen

Mayonaise of ketchup € 1 per potje.

Gebakken aardappeltjes klein € 3,00 groot € 4,75.

Portie asperges los 4 st. (indien verkrijgbaar) € 7,50. 

 

Dit menu kan niet gewijzigd worden.

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact