• Home
  • Nieuws
  • >Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact
  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact

Aspergemenu 

 

Als menu p.p. € 39,75

(meerprijs ree biefstuk + € 7,50).  

 

                 

Trio van aspergevoorgerechten; salade van Hollandse garnalen, asperges,  Enkhuyzer zalm en haringkaviaar, aspergesoep met Brabantse hoen en aspergesalade met pastrami en basilicum dressing (á la carte prijs € 14).

 

 xxxxxx 

 

Ree biefstukjes met Veneursaus, blauwe ridderzwam, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en aardappelsoesjes. (á la carte prijs € 30, meerprijs menu + € 7,50).

  Of 

Gepocheerde zalmfilet met Hollandse saus en dille, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (á la carte prijs € 22,50).

Of

Brabantse asperges met achterham, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (á la carte prijs € 22,50).

 

xxxxxx 

 

Aardbeien Romanoff met vanille-ijs en slagroom. (á la carte prijs € 8,75).

 

 

 

Portie asperges AA los, als bijgerecht, 4 st. met ei, peterselie en roomboter. € 8,00

 

 

Winnaar Aspergewijn 2023

(door het Brabants Asperge genootschap gekozen als beste aspergewijn 2023)

Colombard Ugni Blanc , Domaine Ferret, Côtes de Gascogne, Frankrijk.  Jaar gang 2022.

 

Per glas    €  4,75

Per karaf € 14,50

Per fles    € 22,50

  • Home
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Menukaart
  • Werken bij
  • Route
  • Contact