Aspergemenu
Als menu p.p. € 39,75
(meerprijs ree biefstuk + € 7,50).
Trio van aspergevoorgerechten; salade van Hollandse garnalen, asperges, Enkhuyzer zalm en haringkaviaar, aspergesoep met Brabantse hoen en aspergesalade met pastrami en basilicum dressing (á la carte prijs € 14).
xxxxxx
Ree biefstukjes met Veneursaus, blauwe ridderzwam, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en aardappelsoesjes. (á la carte prijs € 30, meerprijs menu + € 7,50).
Of
Gepocheerde zalmfilet met Hollandse saus en dille, Brabantse asperges, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (á la carte prijs € 22,50).
Of
Brabantse asperges met achterham, geprakt ei, roomboter en krieltjes. (á la carte prijs € 22,50).
xxxxxx
Aardbeien Romanoff met vanille-ijs en slagroom. (á la carte prijs € 8,75).
Portie asperges AA los, als bijgerecht, 4 st. met ei, peterselie en roomboter. € 8,00
Winnaar Aspergewijn 2023
(door het Brabants Asperge genootschap gekozen als beste aspergewijn 2023)
Colombard Ugni Blanc , Domaine Ferret, Côtes de Gascogne, Frankrijk. Jaar gang 2022.
Per glas € 4,75
Per karaf € 14,50
Per fles € 22,50